Despre noi

Localizat în "Inima" studențească a orașului Iași. Kraft Pub pune la dispoziția clienților săi mâncare delicioasă, bere rece și seri de neuitat!

Aici este locul unde ziua începe cu o cafea bună, unde micul dejun nu are program fix, unde prânzul e gustos și serile relaxate sau pline de distracție alături de cei dragi.

KraftPub, amenajat cu mult drag și dedicare pentru clienții noștri.

Ne place să spunem că suntem unici și suntem siguri că odată ce ne treceți pragul, în mod cert vom fi mereu în lista dumneavoastră de locații preferate.

Din dorința de a fi un concept complet am îmbinat perfect un ambient plăcut și util cu un design retro, astfel încât pe lângă starea de bine pe care ne dorim să o simțiți la noi, să primeze și confortul dumneavoastră!

O redefinire a restaurantului în stilul urban, experimentăm continuu spre a oferi o experiență completă, mulțumirea noastră fiind tradusă prin zâmbetele tuturor oamenilor implicați în jocul minunat al vieții.

Aici este locul unde ziua începe cu o cafea bună, unde micul dejun nu are program fix, unde prânzul e gustos și serile sunt relaxate sau pline de distracție, mereu alături de cei dragi. La noi te simți că la un prieten drag.

Cu mult drag și dedicare, pentru tine. 

TOP