Kraft Pub Restaurant Food & Beverages
evenimente-business-iasi

Evenimente Business

Evenimentele business sunt o categorie aparte de evenimente, intrucat pot fi atat formale, cat si informale. Gama evenimentelor business poate cuprinde intalniri de afaceri, team-building-uri, petreceri aniversare si multe altele. Fiecare dintre aceste evenimente necesita o planificare minutioasa si multa atentie la detalii. Kraft Pub este locul care imbina perfect profesionalismul si seriozitatea cu un ambient placut si confortabil.

Un concept inedit, restaurant in stil urban, Kraft Pub ofera un spatiu generos, amenajat intr-un mod unic pentru a surprinde placut pe toti cei ce ne trec pragul. Echipa noastra experimentata este pregatita sa va sustina in organizarea unui eveniment business ireprosabil. Amplasamentul restaurantului surprinde placut prin accesibilitatea sa din orice punct al orasului si, totodata, prin atmosfera intima si linistita potrivita pentru orice tip de eveniment business. Terasa existenta in fata localului este locul perfect pentru scurtele pauze din timpul evenimentului sau pentru momente de socializare. Toate elementele sunt concepute pentru a oferi clientilor nostri o experienta memorabila.

Intrucat meniul este o componenta importanta in cadrul unui eveniment de succes, Kraft Pub va pune la dispozitie un meniu diversificat, ce cuprinde si o sectiune de preparate vegane. Bucatarii nostri pregatesc cu drag in fiecare zi cele mai delicioase preparate, ce pot incanta chiar si cei mai pretentiosi invitati. Pentru a ne asigura ca toate gusturile sunt multumite, meniul pentru evenimentul business poate fi personalizat in functie de dorintele clientului.

Organizarea unui eveniment business implica crearea unei atmosfere specifice si analizarea tuturor detaliilor ce fac diferenta dintre un eveniment obisnuit si unul de neuitat. Echipa noastra

va fi alaturi de voi in organizarea evenimentului ideal si nu va lasa niciun amanunt sa fie trecut cu vederea. Dorim sa ne perfectionam constant, asadar experimentăm continuu spre a oferi clientilor o experiență completă, mulțumirea noastră fiind tradusă prin zâmbetele tuturor oamenilor ce au ales sa ne cunoasca.

Echipa Kraft Pub este pregatita sa indeplineasca toate cerintele si nevoile clientilor sai. Va asteptam cu drag sa discutam toate detaliile pentru cel mai reusit eveniment business! Ne puteti gasi la telefon: 0332 401 595/ 0747 058 834 sau la adresa de email: office@kraftpub.ro . Nu mai stati pe ganduri si haideti sa discutam!

Cere ACUM oferta de pret personalizata in formularul de contact:

TOP