Kraft Pub Restaurant Food & Beverages
evenimente-corporate-iasi-restaurant

Evenimente Corporate

Un eveniment de tip corporate se deosebeste de toate celelalte tipuri de petreceri private.  Evenimentele corporate pot lua multe forme, de la intalniri de afaceri, la seminarii si conferinte sau petreceri ale companiei. In spatele fiecarui astfel de eveniment exista o planificare minutioasa, iar printre punctele principale ale organizarii unui eveniment corporate se numara alegerea locatiei potrivite.

Kraft Pub vine in intampinarea companiilor cu locatia ideala pentru desfasurarea evenimentelor corporate. Localizat in “inima” studenteasca a orasului, Kraft Pub are un amplasament ideal, unde se poate ajunge cu usurinta din orice zona a orasului. Pe langa accesul realizat cu usurinta, la noi va veti putea bucura de un spatiu generos, amenajat intr-o maniera unica. Din dorința de a fi un concept complet, am îmbinat perfect un ambient plăcut și util cu un design retro, astfel încât pe lângă starea de bine pe care ne dorim să o simțiți la noi, să primeze și confortul dumneavoastră.

Printre aspectele esentiale in organizarea unui eveniment corporate se numara:

  • Numarul de invitati ce vor participa la eveniment. Kraft Pub pune la dispozitie un spatiu generos in interior, luminos si amenajat cu drag pentru a satisface exigentele tuturor clientilor nostri. La exterior este amenajata o terasa ideala pentru socializare in timpul pauzelor.
  • Meniul pentru eveniment. O ocazie deosebita cere un meniu deosebit, asadar, la Kraft Pub, meniul se poate personaliza in functie de preferintele si gusturile participantilor. O echipa de bucatari cu experienta sunt pregatiti sa va ofere o experienta culinara de neuitat. Meniul cuprinde o varietate de preparate, inclusiv o sectiune de retete vegane.
  • Specificul evenimentului corporate. O conferinta are nevoi diferite fata de o petrecere corporate, astfel incat stabilirea tipului de eveniment este vitala pentru ca echipa Kraft sa va ofere asistenta necesara in organizarea evenimentului.

Toate aceste elemente sunt deosebit de importante pentru realizarea unui eveniment corporate de succes, iar echipa Kraft Pub este pregatita sa indeplineasca toate cerintele si nevoile clientilor sai. Asiguram o locatie deosebita si luminoasa, personal profesionist si experimentat si un meniu diversificat, gustos, pe placul oricarui client. Meniul, de asemenea, poate fi personalizat in functie de preferinte.

Va asteptam cu drag sa discutam toate detaliile pentru cel mai reusit eveniment corporate al companiei dumneavoastra! Ne puteti gasi la telefon: 0332 401 595/ 0747 058 834 sau la adresa de email: office@kraftpub.ro

Cere ACUM oferta de pret personalizata in formularul de contact:

TOP