KRAFTPUB & Restaurant Iasi

KraftPub este un restaurant in Iasi care ofera clientilor sai, o gama varianta de preparate culinare gatite cu grija si implicare. Selectam produse proaspete si de calitate. Avem bucatari priceputi si implicati care te vor surprinde cu prima ocazia in care te decizi sa ne treci pragul. Indiferent daca esti iubitor de carne, vegetarian sau mananci de post, la noi poti gasi variante potrivite fiecarei cerinte culinare. Portiile servite sunt generoase si frumos aranjate, astfel incat sa ne asiguram ca pleci de la noi satul si bine dispus. Tot la noi gasiti produse pe care nu oriunde le poti incerca.

Avem pregatite produse din carne maturata de calitate superioara, alese cu atentie de bucatarii nostri. In cazul in care doresti sa incerci un antricot de vita Angus gatit la cuptorul cu carbuni, esti invitatul nostru. Nici ciorbele nu sunt de evitat pentru ca portiile sunt generoase si gustoase. Pasionatii de burgeri pot alege din cele 4 tipuri de burgheri cu cartofi prajiti si sos kraft.

Daca ai cautat pe internet Restaurant Iasi, te invitam sa incerci si unul din platourile cu bunatati gatite pe jar, mai ales daca esti cu prietenii, pentru ca puteti imparti un platou generos si astfel va bucurati de mai multe feluri de mancare.

Restaurantul nostru din Iasi iti pune la dispozitie platourile Kraft chiar si la tine acasa, daca comanzi cu 24 de ore inainte.

Orice fel de mancare doresti, poate fi comandat prin TakeAway.com.

Te asteptam si cu reduceri supriza la anumite intervale orare precum si petreceri de seara la care poti sa stai de vorba cu prietenii tai sau de ce nu chiar sa dansati impreuna.    

TOP