Kraft Pub Restaurant Food & Beverages
workshop-iasi-sala

Workshop

Kraft Pub sustine activitatile interactive educative sau culturale. Ne dorim o societate din ce in ce mai activa si implicata asa ca ne bucuram nespus atunci cand ajutam la organizarea de workshop-uri. Un astfel de eveniment este modalitatea perfecta de a pune ideile teoretice in practica si pentru a facilita procesul de invatare a unui grup de persoane cu interese comune.

Kraft Pub a sustinut dintotdeauna creativitatea si ideile deosebite puse in practica, fapt ce se cunoaste inclusiv din amenajarea intr-un stil unic al localului. Pe langa decorul ce inspira clientii, punem la dispozitie un spatiu generos, luminos, ce poate fi reamenajat in functie de necesitatile din cadrul workshop-ului. Un concept inedit, restaurant in stil urban, Kraft Pub doreste sa ii surprinda placut pe toti cei ce ii trec pragul. Echipa noastra experimentata este dornica sa va sustina in organizarea unui workshop ireprosabil. Amplasamentul restaurantului surprinde placut prin accesibilitatea sa din orice punct al orasului si, totodata, prin atmosfera intima si linistita potrivita pentru orice tip de workshop. Terasa existenta in fata localului este locul perfect pentru scurtele pauze din timpul evenimentului sau pentru momente de socializare. Toate elementele sunt concepute pentru a oferi clientilor nostri o experienta memorabila.

Cu totii stim ca meniul este o componenta importanta in cadrul unui workshop de succes, Kraft Pub va pune la dispozitie un meniu diversificat, ce cuprinde si o sectiune de preparate vegane. Bucatarii nostri pregatesc cu drag in fiecare zi cele mai delicioase preparate, ce pot incanta chiar si cei mai pretentiosi invitati. Pentru a ne asigura ca toate gusturile sunt multumite, meniul pentru workshop poate fi personalizat in functie de dorintele clientului. Ne dorim ca orice workshop organizat la noi sa fie cat mai productiv si mai placut pentru participanti, astfel incat echipa noastra va fi alaturi de voi in organizarea celui mai reusit workshop. Indiferent de tipul de workshop, la Kraft Pub participantii vor beneficia de conditiile ideale pentru desfasurarea actiunii. Dorinta de a ne imbunatati constant si de a oferi servicii de cea mai inalta calitate duce la evenimente reusite si de neuitat pentru clientii nostri.

Echipa Kraft Pub este pregatita sa indeplineasca toate cerintele si nevoile clientilor sai. Va asteptam cu drag sa discutam toate detaliile pentru cel mai reusit workshop! Ne puteti gasi la telefon: 0332 401 595 / 0747 058 834 sau la adresa de email: office@kraftpub.ro. Nu mai stati pe ganduri si haideti sa discutam!

Cere ACUM oferta de pret personalizata in formularul de contact:

TOP